TableScan Turbo Forums  

Go Back   TableScan Turbo Forums > Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-01-2011, 12:46 PM
fishnchips fishnchips is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Default cannot type bet in PS while permascan is running

on windows xp 64bit using PT3 on pokerstars

While I am playing a game and the permascan is running if it is my turn to bet I cannot manually type in my wager. Fortunately for me I have the 50%/75%/Pot feature turned on in the pokerstars client so I can just click on that to make my bet or raise otherwise I would be totally screwed during that minute while the scan is running.

Any help here would be appreciated, but a great product otherwise
Reply With Quote
  #2  
Old 01-01-2011, 01:48 PM
Zandry Zandry is offline
TableScan Turbo Developer
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,642
Send a message via ICQ to Zandry Send a message via AIM to Zandry Send a message via MSN to Zandry Send a message via Skype™ to Zandry
Default

If you go to COnfigure > Advanced Settings > Sites, there are some pokerstars options, "Dont give lobby focus when I have tables open" and "Never give lobby focus"

Are either of those checked? if not could you try them both and tell me if that has any effect
Reply With Quote
  #3  
Old 01-01-2011, 02:30 PM
fishnchips fishnchips is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
Default

The options that you mention were both unchecked before. I checked them both, I then proceeded to play a couple of boards and was able to type my bets in manually during the scan.

Thanks for the prompt response!
Reply With Quote
Reply

Tags
bet, permascan, pokerstars, raise

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.